Foto's Open Dag 29 mei

Foto's Open Dag 29 mei

Author: Brigitte Huttenhuis/maandag 30 mei 2016/Categories: Skeelerbaan


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf 9.00u waren de eerste vrijwilligers al aanwezig op de Combibaan om de catering te verzorgen, de baan te versieren, de hindernissen klaar te zetten en nog veel meer om iedereen een warm welkom te heten.

Om 11.00u ging de Open Dag echt van start en al snel stonden de eerste bezoekers en leden van de Hengelose IJsclub op de skates. Er werd veel gebruik gemaakt van de hindernissen en de wat meer geoefende skates waren op de buitenbaan te vinden.
Derk-Willem Ruesink verzorgde na de middag een clinic waarin hij stapje voor stapje uitlegde hoe je op je skates gecontroleerd kan remmen. Aan het einde van de middag was er ook nog de mogelijkheid om mee te doen met skatehockey, dit werd verzorgd door de Hengelose Gymvereniging. 

Er werd zondagmorgen nog even getwijfeld over het weer, maar de weergoden waren ons positief gezind en zo bleef het de hele dag droog waardoor er volop van de Open dag genoten kon worden. Al met al een zeer geslaagde sportieve dag die prachtig in beeld is gebracht door fotograaf Tom Smit van Tom Smit Fotografie: http://hijc.natuurlijkwild.nl/

Alle bezoekers, leden en vrijwilligers hartelijk bedankt!

Rieke Vrieler en Marike ter Maat
 
Print

Number of views (2131)/Comments (0)

Archive